Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Відбувся захист звітів про проходження переддипломної практики
348917
post-template-default,single,single-post,postid-348917,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Відбувся захист звітів про проходження переддипломної практики

Нещодавно слухачі магістратури спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» завершили проходження переддипломної практики. Базами практики були провідні підприємства області різних форм власності та галузей народного господарства, бюджетні установи, органи влади тощо.
Під час перебування на практиці слухачі магістратури кафедри менеджменту та публічного управління закріпили отримані теоретичні знання та вміння, вдосконалили практичні навички, набули безцінного досвіду ефективного управління і відчули себе справжніми фахівцями. Як важлива складова навчального процесу, переддипломна практика допомогла студентам у написанні дипломної роботи.
Результат виконання програми переддипломної практики слухачі магістратури представили у формі звіту та доповіді. Доцільно відмітити, що цьогорічний захист звітів з переддипломної практики відбувся на високому рівні. Комісія отримала позитивні враження, адже кожен із студентів продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення. У результаті обговорення майбутні фахівці продемонстрували високий рівень теоретичних знань та поділилися враженнями від здобутого практичного досвіду.
Студенти груп відповідали на питання членів комісії та висловлювали свої пропозиції щодо удосконалення організаційної структури та системи управління досліджуваної організації, пропонували напрямки покращення функціональної її діяльності та процесів адміністрування.
Кафедра менеджменту та публічного управління висловлює щиру подяку керівникам від баз практики за високий професійний рівень у допомозі підготовки майбутніх фахівців зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент».

Вітаємо наших студентів із успішним захистом! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.