Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Відбувся науково-методичний семінар «Удосконалення методик навчання в умовах реалізації нових освітніх програм з менеджменту, публічного управління»
349092
post-template-default,single,single-post,postid-349092,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Відбувся науково-методичний семінар «Удосконалення методик навчання в умовах реалізації нових освітніх програм з менеджменту, публічного управління»

10 жовтня 2018 року на кафедрі менеджменту та публічного управління факультету економіки та управління відбувся науково-методичний семінар «Удосконалення методик навчання в умовах реалізації нових освітніх програм з менеджменту, публічного управління».

Організатором та модератором семінару виступила д.е.н. професор, професор кафедри менеджменту та публічного управління Мельник Алла Федорівна, яка зазначила, що такі наукові заходи дають змогу ознайомитися з новими методами й методиками, які широко використовуються у світовій освітній практиці, обмінятися набутим досвідом, проанонсувати нову методичну літературу.

Задля підвищення професійного рівня викладачів кафедри і обговорення їх нових педагогічних досягнень у рамках науково-методичного семінару з доповідями виступили:

— д.е.н., проф. Мельник А.Ф. «Удосконалення методик навчання в контексті підвищення конкурентоспроможності випускника з менеджменту, з публічного управління та адміністрування»;

— д.е.н., доц. Васіна А.Ю. «Сучасна лекція у вищому навчальному закладі: «Проблеми модернізації»;

— к.е.н., доц. Августин Р.Р. «Візуалізація процесу викладання»;

— д.е.н., проф. Желюк Т.Л. «Використання технологій воркшопу підготовки фахівців публічного управління та адміністрування»;

— к.е.н., доц. Круп’як Л..Б., к.е.н., доц. Апостолюк О.З., к.е.н. викл. Чикало І.В. «Використання технологій кейс-методу»;

— д.е.н., проф. Монастирський Г.Л. «Ділова гра в системі технологій навчання»;

— к.е.н., доц. Дудкіна О.П,. к.е.н., доц. Скочиляс С.М., к.е.н., доц. Жуковська А.Ю., к.е.н., доц., Демків І.О. «Методичні підходи до проведення тренінгів з дисциплін».

Загалом, науково-методичний семінар тривав близько трьох годин. Доповіді-презентації були змістовними, актуальними й цікавими. До обговорення завзято долучалися усі присутні викладачі кафедри. Учасники науково-методичного семінару «Удосконалення методик навчання в умовах реалізації нових освітніх програм з менеджменту, публічного управління» отримали корисні та необхідні знання.

Завідувач кафедри менеджменту та публічного управління д.е.н., проф. Шкільняк Михайло Михайлович зазначив, що такі семінари повинні бути традиційними на кафедрі, адже їх проведення сприяє вдосконаленню викладання дисциплін, дозволяє ознайомитися з сучасними методиками, які сприяють оптимізації освітнього процесу у вищій школі.

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.