Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Вітаємо студентку гр. ПУАм-11 Холонівську Наталію з досягненням!
349028
post-template-default,single,single-post,postid-349028,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Вітаємо студентку гр. ПУАм-11 Холонівську Наталію з досягненням!

  Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітаєм студентку факультету економіки та управління, слухачку магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (група ПУАм-11) Холонівську Наталію, яка отримала диплом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», який відбувся 12 квітня 2018 року у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Студентка представила на конкурс роботу на тему «Інформаційно-комунікативне забезпечення економіко-аналітичної оцінки руху робочої сили в системі публічного управління». Науковий керівник к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Жуковська Аліна Юріївна отримала грамоту за високий науково-педагогічний професіоналізм у підготовці переможця.

За активну участь у роботі галузевої комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» отримав подяку д.н.держ.упр., доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Толуб’як Віталій Семенович.

Дякуємо за продуктивну працю та наполегливість та бажаємо нових звершень на науковій ниві!

 

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.