Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Розробка Стратегії розвитку Золотниківської об’єднаної територіальної громади
348876
post-template-default,single,single-post,postid-348876,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Розробка Стратегії розвитку Золотниківської об’єднаної територіальної громади

5 жовтня 2017р. науковці кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ взяли участь у роботі сесії Золотниківської сільської ради Теребовлянського району, на якій до уваги депутатського корпусу, членів виконкому та представників громадськості представили розроблену Стратегію розвитку Золотниківської об’єднаної територіальної громади на 2017– 2022 рр.

Розробку Стратегії було здійснено робочою групою у складі завідувача кафедри менеджменту та публічного управління, д. е. н., професора Шкільняка М.М. (керівник робочої групи), к.е.н., докторанта кафедри Васіної А.Ю., к.е.н., доцентів Круп’як Л.Б., Кривокульської Н.М., Богача Ю.А. в рамках договору між Золотниківською сільською радою і Тернопільським національним економічним університетом.

Розроблену і представлену Стратегію розвитку Золотниківської об’єднаної територіальної громади на 2017– 2022 рр. було схвалено  депутатами та виконавчим комітетом Золотниківської сільської ради  і висловлено надію, що її реалізація сприятиме сталому розвитку громади та підвищенню її конкурентоспроможності.

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.