Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Тренінги зі спеціальності для магістрів кафедри менеджменту та управління
348782
post-template-default,single,single-post,postid-348782,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Тренінги зі спеціальності для магістрів кафедри менеджменту та управління

Д ля магістрів кафедри менеджменту та публічного управління було проведено тренінги зі спеціальності.
У групі ПУАм — 21 тренінг проходив під керівництвом к. е. н., доцента Круп`як Лідії Богданівни, а для студентів групи МУІДм — 21 тренінг провів к.е.н., доцент Здреник Василь Васильович.
Протягом тренінгів майбутні випускники здобули вміння і навики вирішення різноманітних аналітичних та практичних завдань, пов’язаних із виконанням управлінських функцій. Використання тренінгових технологій у навчальному процесі дозволило студентам зрозуміти та по-новому побачити уже вивчені та загальновідомі факти, розвинути комунікативні навики, проявити особисті здібності в умовах командної роботи та почерпнути багато нового та цікавого.
Завершилися тренінгові заняття публічним захистом — слухачі магістратури представили свої результати у вигляді мультимедійних презентацій, доповідей та письмового звіту.

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.