Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Зустріч з начальником управління екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА Сінгалевичем О.В.
348911
post-template-default,single,single-post,postid-348911,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Зустріч з начальником управління екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА Сінгалевичем О.В.

Розвиток сучасного суспільства демонструє  необхідність використання еколого-орієнтованих підходів на макро-, мезо- і мікро рівнях. З роз’ясненням змісту сучасного інструментарію  “озеленення” національної економіки та  зниження антропогенного тиску на навколишнє природне середовище регіону перед студентами спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» 23 листопада 2017 р. виступив начальник управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації Сінгалевич Орест Васильович.

Ним було окреслено потенційні можливості розвитку екологічного бізнесу, який  сьогодні є тим сектором економіки, який вирішує два основних  завдання — усунення негативних наслідків минулого та просування технологій майбутнього; при цьому створить умови для повноцінного життя і збереже природне середовище.

Студентській аудиторії лектор продемонстрував можливості для розвитку екологічного підприємництва в Тернопільській області, що спрямовуватиметься на задоволення еколого-економічних потреб.

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.